Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pametno je ovo uradio, ovo su jako bolni i destabilizirajući low kick udarci. Inače je lik više maneken nego mma borac, ali ok, drago mi je da je pobijedio. Sretno dalje.
Dizel dorf.... Selo u njemackoj svi voze dizela...
Kakav erko truba
To erko lafčino
ako je dizeldorf onda treba pisati đan luka, što se tiče gramatike mi u bosni smo dodirnuli dno, od akademika do običnog svijeta sve puca od neznanja.
Hahahah nije nokaut, nego tehnički nokaut, al opet et... neobično vala
Strasan nikaut dva puta nogom u natkoljenicu i nokaut 😂😂😂😂 ovo bajramski turnir mensur peljto
mene bi bilo stid ovog lika udarit 😂
Ne bih vam otvorio link za klip nema šanse. Pušite kurkija..
Probaj drugi Browser. Link nije Problem. Sigurno imas neki bloker.
Neka mu drzava za promociju sporta i ostvarene rezultate u BiH napravi - kavez...
Gospodine novinaru, Düsseldorf se pise Düsseldorf, a cita se otprilike tako kako si ti napisao. Ko te ucio pravopis, mozda Vuk Draškovic?
Nađoše i njemu nekog da ga pobijedi - ne treba se predavati.
Mi smo definitivno dio paralelnog svijeta. Dok stvarni svijet ima stvarne ljude, ufc borce, boksere, političare, naučnike, mi istovremeno imamo izmišljene: Erko Jun, Zijo Poljo, Stojnić, ..., kao i svi drugi koji se pojavljuju na tv.
Sjedi 5.