Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne budite naivni ,ovo je sve da se pozornost privuce na Bolta i onda on NARAVNO pobjedjuje u svim disciplinama u kojim bude trcao i postaje opet najpopularnija licnost godine ! ...sve je reklama i kes ,nista vise ! ;)
Koliko vas sada zanima sprinterska disciplina na OI i okršaj ovog dvojca??? a jel\' vas zanimalo prije pola godine??? i ovo je reklamni potez da se privuče gledanost na OI, i olimpijada postade biznis u prvom planu...nažalost
Jamajka siromasna zemlja, a ima vrhunske atleticare.... gdje smo mi u sportu ???
Blake je vrijedno trenirao dok je Bolt pozirao za Puma i Adidas reklame i uzivao u celebrity statusu koji ima.
svakako ce doci i ove igre do neke granice, ne mogu ostvariti rekord manji nego sto je za covjeka moguc
I vrijeme je bilo da ga neko ....
Ciao Usain Bolt :)