Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovako je uvijek,bile ljetne ili zimske igre,BiH predstavlja 5 do 6 sportista,nekih,nekih... Iza Hrvatske i Srbije ide citava vojska sportaša,u svakoj se disciplini takmicu,a kuci ponesu bar 5 medalja...!
Nas predstavljaju četničke pristalice u skijanju. ...Jbo te država
vilsone,pa kad Vas Bosnjake nema ko predstvaljati,jbg... i ovi sto iz Bosne predstvaljaju Hrvatsku i Srbiju,isto tako su Hrvati iz BiH i Srbi iz BiH,otisli igrati za svoje druge matične zemlje!
Hahaha jad i bijeda , msm stvarno smijesno. Niste trebali ni ove poslati koji cu kurac sam pare trosite bolje dajte negdje u humanitarne svrhe.
E da je kojim slucajem ostala sve jedna drzava, zamisli sad u svakom sportu gdje bi bili... a ovako svako sebi, pa pomalo nesto...
Ne patetikuj. Hrvatska i Srbija su dosta jake u sportu i jedan od razloga zbog kojih Bosna to nije je upravo zbog ljudi kao ti: koji uvijek sami sebi kazu da nisu u stanju nesto sami napraviti, koji uvijek traze pomoc od nekog drugog.
EminaSA Samo kazem da nam niko ne bi bio ravan ni u jednom sportu da smo zajedno svi.. samo kad bi iskombinovao nogomet, kosarku, rukomet bili bi i svjetski i evropski prvaci u svemu, a ovako snalazimo se svi za sebe... Sport u BiH sporo napreduje iz razloga sto drzava nista ne ulaze u sport, a ni u ostale stvari bogzna ne ulaze.. tako da sve dok ne budemo imali drzavu, sve ce ici ovim tempom..
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Pa gledaj slovenaca, ma sram i stid da nas bude! Mrs stoko lopovska, sta ste ucinili, JEL VIDITE?!!?