Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo vidim da je Ivan Sokolov nastavio igrati za Holandiju. Oni su zavrsili 7. od 150 drzava, on je bio u ekipi. Trenutno je 48. sahist svijeta, i bio bi ubjedljivo nas najbolji igrac. Steta, steta. Igrali smo sa samo 2 velemajstora i 3 internacionalna majstora. J.e*i ga.
U rangu 50. reprezentacije od 150 drzava je dobro. Ne znam zasto Borki Predojevic nije nastupio, ima li neko vise info? On je nas najbolji sahist. Nadam se da ne izletuje pod druge zastave jer koliko se sjecam dobio je i stan od Grada Sarajeva za svoje rezultate. Plivanje i sah u osnovne skole. U zdravom tijelu zdrav duh.
Koliko ulazemo u sah,ovo je super! Zar nismo skoro u gornjoj trecini?
Do sada 49 950 kn profita, 21/55 dobitnih trio nizova s prosječnom kvotom 1,80. Statistika, parovi i dokazni listići su vam predočeni na blogu i arhivi. Također BESPLATNO možete dobiti 22 sistema za klađenje uz moj glavni sistem. Samo ću vam reći da je prosječna mjesečna zarada 7000 kuna a prosječna kvota po jednom listiću 1,80. Ostalo pročitajte na blogu. Igrate sisteme i parove na vlastitu odgovornost. Minus nas svakako može zaskočiti. Nijedan sistem nije sto posto dobitan ako ne pogađate i nitko vam ne može obećati siguran profit ako je pošten. Ne padajte na tuđe riječi da ćete lako zaraditi bez rizika. SAMO NAVRATITE NA BLOG, PROČITAJTE UVOD, PROUČITE STATISTIKU I ARHIVU, I JAVITE SE NA MAIL AKO VAM SE SVIĐA MOJ NAČIN IGRANJA NIZOVA. www . organ . bloger . hr
Mi ćemo stvoriti invalidnu šahovsku reprezentaciju pa ćemo onda pobjeđivati.
niste,oni su pametniji
Mi sa 24 posto i jesmo, što se pameti tiče, u rangu Bangladeša.