Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka cast momci !!!
Svaka čast!!!
@@hehe Pa nije da turski genocid pretstavlja nepoznancu svijetu. Osudjen je vec Turski genocid nad Armencima, a polako dolazi i ovaj blizi vama na red... A od genocida svjezijeg datuma, popis ce pokazati sve, pa i siuaciju na 24%. Strpljenja mladicu, strpljenja...:-)
svakla cast momci!
Da je popularan samo u kantonu to je naša stvar, mi ove ljude volimo jer su se borili za nasu drzavu i sada osvajaju medalje za istu tu državu. Ne smijete ih žaliti al\' morate ih poštovati, jer ma kako da se zvali ljudi koji imaju neku smetnju mi ih moramo poštovati. Budimo ljudi!
jasta radi niste vi dzaba nebeski narod koji je osuden za genocid, sve zahvaljujuci vama
Srbi osvajaju medalje u košarci, odbojci, vaterpolu, tenisu, plivanju, mladi u fudbalu, pa evrovizija...., a muslimani osvajaju medalje u sjedećoj odbojci ali i to zahvaljujući Srbima XD
Cestitke!
Kaka najtrofejniji sport, takva i drzava.........hendikepirana!
Momci svaka vam cast!!!
Djeco znate li himnu sarajevskog Prava? Sijeno - slama Dupe - glava Student Prava! Pravo je zakon!
Jarane, ba nisu to bili hajvani, vec ti je to bilo mito. Tele je vec bilo na fakultetu.
Tu sam ja! Da nisi rugoba mamina, možda bi i tebi kvazipravnice nekompetentna neko napravio bebu. Tebe treba još čokoladom hraniti neizživljena seljanko. Još ti kajmak iz džepova curi, a ti bi da glumiš nekakvu pravnicu. Koliko teladi je babo zaplak\'o za tu tvoju diplomu?
Cestike nasim sportskim srebrenjacina,....Vi ste ponos i najbolji ambasadori BiH,....Respekt svima vama,doci ce bolja vremena kda ce se pomagati vise vaam dok se pocisti smece koje koci razvoj BH sporta,....Ponosni smo na vas i vase uspjehe,.....
bravo sakati