Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e moj stipe nebi da te vrijeđam kao ti nas ja nisam kreten kao ti i oni poput tebe žao mi što ti moram reći ali pogledaj malo na www 2010worldchampionships sitting volleyball gdje su tvoji hrvatići završili koje su oni mjesto. i oni i srbi su osvojili samo po jedan fenjer ( ako znaš šta to znači u sportu ) jedna velika nula a naši zlatni ljiljani su ipak VICEPRVACI SVIJETA. kad vi to dočekate od svojih ponovno se javi na sarajevox.
Moji muslimani poceli ste da gubite u vasem trofejnom sportu nista od vas
bravo momci. Vase srebro za nas ko da je zlato.
SVAKA CAST MOMCI!!!!!!!!!!a ovi sto imaju nesto protiv pa to su papci koji nemaju reprezentaciju ni u cemu a kamo li da sta osvoje!!!!!!!!!Priklanjaju se komsijama koji ih ne ebu ni 2%nego kazu a budalaaaa heheehhehehehe LJiljani u ratu borci u miru za BiH .E samo se djaba lozite to je nasa reprezentacija a gdje je RS ili hercegovacka???????????nesto i nigdje nevidim ,aaaaaaaa to su bajke i basneeee heheheeeh
MOMCI DOLAZE U SARAJEVO21.07.2010. BUSOM IZ ZAGREBA a u Zagreb slijeću u 11.25h što znači da će ovdje biti u večernjim satima. Pozivam svu raju da ih dočekaju i molim vas da se neprepucavate sa ovim umobolnicima koju ovako pišu jer sutra bi oni mogli zaigrati sjedeć odbojku niko nezna šta ga čeka u životu. A što se tiče Reprezentacije Srbije u sjedećoj odbojci oni su osvojili FENJER na ovom prvenstvu iako za njih igraju invalidi iz REpublike Srpske.
Iako je srebno to je odličan rezultat. Oni su jedini u našoj državi a i šire koji imaju toliko postignutih rezultata i medalja1 Moci sretan poovratak u naš Šeher!!
Okončava se proces diferenciranja post-jugoslavenskih nacija. Hrvati su praktično u Evropi, svojom kulturom i znanošću i najbolje im idu od ruke evropski sportovi: rukomet (svj. prvaci), nogomet (3. u svijetu). Srbijanski sportaši su našli sebe u waterpolo-u, tenisu etc. Bošnjaci su pripadnici \"bijelog\" isIama i ono što im ide je sjedeća odbojka. Znamo i za hadise koji zabranjuju sport musllimanima.
sjedeca odbojka ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha a bas pravi sport za bosnje ha ha ha ha ha to ti je kad bog nekog kazni pa mu se cijeli svijet smije :-)))))
Braco...ne casimo casa kad nam vec ovako dobro ide u sjedecim sportovima...predlazem da osnujemo lezecu nogometnu reprezentaciju BiH i da pocnemo harati svijetom...naravno i troclano lezece predsjednistvo fs BiH
ako vam fali podmladak, samo se javite.
Svaka vam čas bravo. čestitam vam.
bravo kljakavi.
Čestitam Vam, sve najbolje u daljem radu.
Bravo momci! Iskrene cestitke!
Svaka cast momci...halal vjera