Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
..čestitke u ime svih klixadžija koji su se, u vrh glave, popeli na merdevine :)
a joooj comie...cccc stvarno ;) ima nas koji smo se verali. nemoj tako
eee drug moj...ruksak, vreca od 300 gr, cepini....sa so mange...
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Stvarno svaka čast... Jeste da nemamo ni avion, koji se može "popeti" na 7.000 m visine, ali imamo srčane i hrabre momke koji to mogu pješke..
Bravo dečki, kapa dolje, pravi su primjer unutar naše Bih u ovome trenutku i odlična promocija prema van
I k***c me zaboli sto ovi mlatimudani od dosade ne znaju sta ce pa hodaju po Juznoj Americi..
Bravo!
Super!!! Imao sam priliku upoznati Naima Logića, i tada mi je bilo nejasno zašto se pentra po planinama i vrhovima svih kontinenata, ali evo, kasnije mi počinje biti krivo što nisam tu kafu (koju sam popio s njim) nekako bolje iskoristio. Na hajr. Sada mi to izgleda skroz dobar sport (hobi). Svaka čast ovim momcima. E znate šta je zanimljivo? Iako Prenj nije najviši vrh BiH-a, većina planinara slaže se da je najljepši. Ne znam kako je za ostale svjetske vrhove, je li najviši uvijek i najveći izazov i najdraže penjanje.
da, inace Prenj zbog njegove velicine zovu i bosanski himalaji.. a postoji i izreka, Prenj planina nije... nije uvijek najviše ujedno i najteže i najljepše, ima tu dosta faktora koji uticu na tezinu uspona... po meni faktor vremena ima najvecu ulogu, a na Prenju se vrijeme mjenja u sekundi. svaka cast ovoj ekipi, Vedro i siguran povratak želim... :)
cestitke svabi i ekipi... svaka cast! po ko zna koji put predstavljate BiH u najboljem svjetlu, hvala vam
Cestitke od srca !
super....i šta sada
Ovaj Hercegbosanac je mogao ponijeti i zastavu HB.
Vidim da su pojedinci zalutali u sport i da se nemogu trgnuti od politike nikako, ali svejedno moraju komentirati i sramotiti se ispranim mozgom. Ubuduće se predhodno informiraj kakve je do sada taj Sarajlija sportske uspjehe ostvarioi svaki puta proslavio sa zastavom bih i našu Bosnu i Hercegovinu i njene građane besplatno promovirao.
Majstori Čestitam.
Nema gdje nas nema:)
WOW kapa dole. respect!
bolje da su bingo osvojili...
svaka vam cast jos ste zastavu okrenuli kako treba