Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bayern je ako niste znali trenutno najbogatiji klub na svijetu....i to je jedini klub od ovih giganata koji se finansira iskljucivo onim sto zarade....
svaka cast
@BAYERN Najjeftinija karta je 7 eura, samo za tvoju informaciju, naravno utakmice Bundeslige, ostala takmicenja su druga prica...
Ma je.... Riberya, evo citvu sezonu igraju skoro bez njega i sta im fali, dobiti ce za Riberya 50 mil EUR i kupiti ce jos jedno ili dva dobra holandzna, a onih 10 Mil Eur sto im ostane staviti ce na stednu kao i uvijek. Samo iz prosle dvije sezone su iz svojih omladinskih pogona dobili 10 novih igraca. Vidi Müllera sa 19 godina igrao kao lav.
jos jedan dokaz da ce ribery biti prodat na ljeto jer ga nema na slikama od ove prezentacije dresova...
Najbolji dresovi do sad!
Kakve veze ima Crvena Zvezda? Vidis li ti da pise \'Dizajn dresa inspirisan je posebno izgledom dresova koje su Bayernovi nogometaši nosili daleke 1910. godine.\'? A Crvena Zvezda formirana 1945.
j ebla ih crvena zvezda
Kaka kriza ljudi najeftinija ulaznica je preko 50 eura a stalno stadion rasprodat
cuj kriza, pa bayern svake godine izbacuje nove dresove a ovi po mom ukusu najljepsi....
A hoce li vtatiti i shortzeve...
ne, to je čar fudbala,a ne privatizacija kluba,kupovina igraca redom,i zaduzenost do gusee.. svaka cast...
kriza. valja zaradit na dresovima