Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da bogdo vise ne igra taj bolic za BiH, pa cim god da igra, srcem il' necim drugim
Jel Gospe ti ?
Barba je najveci gospodin!
Karine bi on zelio da igra za BiH, + sa povredom. "Zeli" je velika stvar, a njih par igra srcem za tu nasu repku. Navescu samo jednog od njih. Bolic.
100% ljudi iz Hercegovine će reći da su ili hrvatske ili muslimanske nacionalnosti!!! To je politički projekt muslimanske vrhuške da se stvori nacionalnost-bosanac. Npr. u Hrvatskoj su Hrvati, u Srbiji su Srbi, pa zašto onda ne bi i mi bili Bosanci-Bošnjaci. U 70% BiH taj projekt je neostvariv!
Bosanska nacionalnost je nacionalnost svih bosanaca i hercegovaca. A ti vjerovatno mislis na vjeroispovjest, to ne bi trebalo da bude uopste bitno jer covjeka treba cjeniti po djelima a ne vjeroispovjesti, Barba je dokazao da je velika ljudina i to je jedino sto treba da znas ostalo je njegova privatna stvar.
Barbarez ja najbolji....
Kad se Zlatan Ibrahimovic nudio selektoru niko nije imao sluha da ga pozove u reprezentaciju.
a kakva li je sad to bosanska nacionalnost, neka nova??????
ma ja... na njega sam mislio... znao sam da je neki 'goldie' u pitanju! a sve sto si mi rekao znao sam i sam, statement je bio upucen onom 'nict'-u...
Barba je najveci Bosanac i Hercegovac u reprezentaciji!!
zaboravih reci: forza Barbarezzzzzzz HSV su totalno slabi ove sezone
Zlatan Bajramovic igra za BiH reprezentaciju iako je rodjen u Njemackoj, ti mozda mislis na zlatana ibrahimovica. On ima dvojno drzavljanstvo, bosansko i svedsko pa prema tome bosanac je.
koje je nacionalnosti 'zlatan bajramovic' koji igra za svedsku reprezentaciju?
nacionalnost je sasvim nebitna, igra za bh reprezentaciju i skroz je ok. usput; nije ozljeda nego povreda, nije momcad nego ekipa/tim