Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@munjaa Bojim se da itekako griješiš. Ja ako zastupam tebe u nekoj organizaciji, samo se mogu na osnovu tvog nezadovoljstva žalit, a ne samoinicijativno. Kada su pisali o Amelovom rezultatu u Eugenu kao podbačaju, tu je Savez reagovao samoinicijativno jer je očigledna nestručnost novinara bila. Ovo je malo drugačija situacija. Atletika ide naprijed, Savez iz dana u dan raste kao organizacija, to treba pozdraviti.
Nije cudo sto je nako mrsav, krv mu oni ispili svu. Vampiri jedni. Treba on sad fino kod nane na selo da se najede dobro kajmaka da dodje sebi.
Reakcija Atletskog saveza je dobra zbog buducnosti naseg sporta, kako ponovo nekom ne bi palo na pamet da napravi istu gresku. Steta je napravljena, ali se nadam da nikom iz ove krovne sportske institucije nece pasti na pamet nesto slicno (barem kada je BiH u pitanju). Zlobnici koji misle da ova antidoping kontrola nije imala uticaj na rezultate naseg Amela i ucinak na samoj trci, neka samo uporede rezultate prvog i zadnjeg trkaca, pa ce vidjeti kako i male nijanse prave razliku u ovom sportu
uefa lopovi
Materi se izvinjavajte!!!!
Kakvo je tesiranje, na dan finala, upadanje u 6 ujutro, remetiti san i odmor. Iako je brat klanjao sabah, trebao je jos par sati da odmori misice pred trku, ali ne mogu oni protiv naseg inata :D