Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"...iako sam nije napisao ništa diskriminirajuće, omogućio je komentare drugih korisnika s jasnim diskriminatornim sadržajem." Znači uradio je ono što radi Klix koji omogućava nacionalističke, rasističke, fašističke i kakve sve ne negativne komentare ali zato brišu svaku kritiku na račun njihovih političkih ljubimaca umjesto da brišu ove ranije navedene tipove komentara.
Upravo tako. Ali braća Direktor i Developer profitiraju od toga, jer većina posjetilaca dolazi da čita nefiltrirane komentare.
Tako je sto pises a Bisera je isto velicala ratne zlocince pa nije suspendovana..
Ovaj bi nas riješio migrantske krize za 3 dana
Ovaj bi se i tebe riješio
Isti onaj Mancini koji je objavio video majmuna nakon što je Francuska pobijedila Hrvatsku? Pa ne znam baš, možda bi i načeli koju pivu i upustili se u ozbiljne teme
Neče ni 100g od nacista proteći, evropa će početi slaviti hitlera kao borca protiv mrskih rusa
Heil Mancini !
Mancini i nacisticki pozdrav, ima logike.
Izgleda vrlo inteligentno.
Na zadnjem mundijalu je pobijedila reprezentacije Afrike pod zastavom Francuske onde nije igrao ni jedan izvorni Francuz sve garavo a slicna stvar je i sa Englezima i Holandjanima ali ne u tolikoj mjeri kao sa Francuzima....Crnci polako ali sigurno osvajaju i zacrnjuju Evropski kontinent doci ce vrijeme kao u USA da bijelac nece moci izaci na ulicu od ulicnih crnackih bandi.
Švicarac je na društvenim mrežama emitirao snimak nekoliko majmuna nakon pobjede Francuske na Svjetskom prvenstvu u nogometu, a iako sam nije napisao ništa diskriminirajuće, omogućio je komentare drugih korisnika s jasnim diskriminatornim sadržajem. I zato je rasista i nacista? Što je čovjek konstatovao da je Francuska reprezentacija puna čamuga iz Afrike? LOL!
Ovi SJW debilizmi su mi fakat fora. Treba ih prcati na svakom koraku. Čuj čovjek objavio video par majmuna i oni ga optužili za rasizam i nacizam? LOLOLOLOL! Znači ja sad slikam govno koje sam posrao i objavim i SJW će me napasti da sam rasista što je govno crne boje? Jbg ne mogu posrati govno bijele boje ni pomoću Đurinih trikova!!!
ovom steroidi sve sprzili...
Poznat po rasizmu a isto cigo izgleda 😅
Kako li je njemu teško kad u sprintu gleda u crnačke guzice .
Vi novinari baš nemate ništa drugo i pametnije objaviti pa guglate i objavljujete vijesti koje su totalno nebitne. Niti je lik uspješan u tome što radi, niti je bitan i poznat u svojoj državi. On nije bitan svojoj porodici. Poznati portali u švici nisu objavili ovu vijest, a klix objavljuje. Tobejarabi
Tanka je linija između slobode izražavanja i nepoželjnog izjašnjavanja. Treba tu mudro balansirati.
Mancini ko da ga je turcin pravio pa pdovalio . hahahhah
gledaj ga, kao balon