Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U SVEM STE NAJGORI! ! ! U POLITICI U TRGOVINI U SPORTU DA NE GOVORIMO.VI KAO ZEMLJA STE ZADNJA RUPA NA SVIRALI. SADAKA DRZAVA! ! !
To što smo najgori nikome ne smeta...Ali ako prestane mogućnost izbornih prevara tipa Fejzić ili Komšić, "patriote" skaču u "odbranu države" ko zapete puške...
Ne idu Sebije, Fadili, Bakiri, Asimi, Alije Budnje, Amiri Zukici itd i sport.
Ljudi nemaju uslove,drogi vise ulazu u sport
Jedemo puno brašna
Da ima kakvo prvenstvo u bacanju Ubleha ili u bacanju Graha , mozda bi nešto o bilo
Šta je sa Mesuda Pezera? Vazda osvaja neke titule a na prvenstvima ga nema ni na mapi. Žalosno nam je stanje u sportu generalno,jednostavno nema sluha ni želje da se naprave rezultati.
Ocito se niko ne brine o sportašima i zdravom zivljenju , ali zato kad dođu mali roboti, ima sve da rasture
Od kada je to 1 zlato bolje nego 2. Bosanci opet pate za braćom Srbima
Manje ćevapa više trčanja i vjezbanja
đe je onaj sda-ovac, i on propo
Ulazu se milioni(citaj trose nemilice) u grupne sportove koji ne donose rezultate a talentovane pojedince niko ne sljivi, zato.
imamo tuku promotera hife i telekoma
Jah, eto, u ostalim sportovima prednjačimo, ističemo se isto ovako kao u atletici??
Mi imamo SDA ,Čovića karta, i Do-dick a jarlaukavca
U svemu....