Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovoliko clanaka nema ni o prvaku BiH u ovoj disciplini
Pa nema generalno o brojim uspjesima u malim sportovima nase djece koje niko osim roditelja ne sponzorira. ali ima o ovome jednom od hiljada koji su samo iz BiH istrcavali maratone. Zasto je on poseban? Zato sto je naklepao para prodajuci ublehu pa moze da trci i najskuplje maratone.
Svaka čast 🏃‍♂️🏃‍♂️Ja neki dan trcao 100m da stignem bus, u busu samo da se nisam onesvestio
Erol je ucinio najvise za razvoj rekreativnog trcanja u BiH. Njegovo pokretanje Sarajevskog polumaratona donijelo je revoluciju u tom sportskom segmentu. Erol Mujanovic je vec zasluzio 6.Aprilsku nagradu grada Sarajeva.
svaka čast!
4 i pol sata za maraton? Pa to je daleko ispod prosječnog rekreativnog trkača. Mnoge osobe sa invaliditetom brže završe.
samo lova i nista druga.
Koliko samo negativnih komentara Boze sacuvaj.Ovi sto pametuju nek istrce bar 100 m i onda nek se jave. Svaka cast Erol ziv i zdrav bio i jos puno godina trcao i bez povreda da bude.
"Erol Mujanović" error code unknown
Zivi tu,ne kontam. Koji je ovaj sada🤷🤷
ovaj obišo krug oko planete??? @KLIX ja kako znam da je maraton 42,195 km dug. odakle vama ova cifra od ovog tipa??
Erole sine vrati se kuci, jebba te Amerika.
Pa i PacinoAl je naškrab'o 1740 "komentara" , al' njega nitko ne intervjuira.
Što bi rahmetli Zuko Džumhur rekao: Allah dragi je svakom propisao koliko koraka će preći, pa ti trči..."
Znaš li ti, Mujanoviću, da je Bog čovjeku propisao i broj koraka koji će učiniti, a ti toliko trčiš da ih sve potrošiš.
u redu poštujem propisano ti je sve al ja vecu glupost odavno nisam procitao veze s vezom nema s tekstom što ne mogu ovih klix vjernika
😂😂😂
ovo je pravi trkac. a ne ovi novo komponovani
Koliko je istrčao maratona u BiH? Lokal patriotizam mu nije baš u statistici....
Erol je pokrenuo Sarajevski polumaraton. Covjek je institucija. Ucinio je najvise za razvoj trcanja u BiH. Covjek je humanitarac sa ogromnim brojem akcija iza sebe. Ovi komentari koje citam su izraz neobavjestenih citalaca. Erol zasluzuje najvece postovanje.