Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
realno, proslo je njegovo vrijeme
Propušio se
I Tuka se zajebava
realno ovo je potop.
Poštovanje za Tuku i sada i kada je bio prvi. Meni je jednako drag covjek.
Ovaj i kad bi sam trco stigo bi treci.
e jesi i los postao nemoj ti vise da trcis bgt🐌🐌🐌🐌🐌
Mogao je i da ne trci, da se ne umara. IZGRADIMO LANI BAZEN
Imamo potrebu da svalimo sav teret na nekog ko uspije promoliti glavu iznad prosjeka, umjesto da opteretimo prosjecne jer ne pokusavaju. Sve sto imate reci Amelu trebate reci nargilasima, recimo. Zasto ne trenirate pa da budete bolji? Bosnjaku je savrsen zivot da se utopi, da je dobar sa svakim ko je na vlasti, da se ne zamjeri, da se ne haturi... I da kritikuje nekog ko je mnogo zrtvovao da bude najbolji od nas u necemu.
Dosta je on I tenniser dzumbur meni se cini koliko ig navijaci podrzavaju toliko se trude a ako is Niko ne podrzi Onda nista. Zato investiral u pudar I onu Drugu plivacicu oni se ne trude koliko Im lizes straznjicu one za sebe same I drzavu se trude. Nogomet isti ne navijas za njih vidi se svokom na ekranu Prestanu se truditi neki
Vakat je za penzije tebra
samo nek nije zadnji i dobro je
Niko nikada neće nadmašiti Edina Dzeku koliko god se trudili.Mozda Lana Pudarm, možda...
Samo se provaljuje lik