U izboru sportskog saveza BiH
0
Arnela Odžaković bh. sportista godine
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cestitke za uspjehe i za lijepo predstavljanje BiH.
ona je clan zirija koji ju je izabrao za sportistu godine????!!!!! kakav cirkus
bosna i sport...
da se malo razumijes u bh sport..znao bi da memnun...vec vise od 5 godina jedan od naj sportista u bih.....i da je njemu ova nagrada vise nego zasluzena....to je samo rezultat upornog rada....(usput....ostavi svoju adresu pa cemo ga tebi poslat da vidis kako covjek dijeli batine)....
Ko je ova? Gdje je Poturak? Ibisisevic? Daj ba..
Ja sportista i govana, četvrti put uzastopno??!!??!! Pa to nam valjda nesto treba govoriti.. A i ovaj Memnun, guzica mu malo vidjela puta, otisao primio batine, i sportista godine. Najbolji trener - bokser?! Što je kod nas box zaživio u pi... lipe materine..
prvi put cujem za nj
dobio je i Vedo neku nagradu
who the fuck is SHE?
Svaka cast tako i treba ..zasluzila je !!!
Svaka cast. Tako i treba.
Polako ljudi, Vedino tek dolazi, čestitke Arneli.
Ne razumijem sta bi sa Vedom? Sramota Bosno i Hercegovino!
SVAKA CAST
http://www.fifa.com/ -Glasajte za Vedada Ibisevica za otkrice godine