Kritike direktora Al-Jazeere
0
Andre Wetzel: Maradona je cirkuski akt!
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moj jarane Wetzelu, ko si ba ti? Koga si treniro, gdje si igro? Maradona je za Argentince, a i većinu fudbalskih fanova u svijetu, bog fudbala, čovjek ima svoju crkvu. Bolje bi ti bilo da šutiš, čovjek uzme 9 miliona dolara za cirkusanje, pa zar onda nije bog? Wetzelu ti si očit i direktan primjer ljudske zlobe, pakosti i nemoći. Fudbal je danas šou, zabava, a Maradona je u tome jako dobar. Nikad nije dosadan i fanovi ga zbog toga još više obožavaju, bez obzira na to kakav je trener.
maradona je cirkus kolumbija, pardon, argentina..
Da....i sad čekamo odgovor Maradone, pa onda opet ovoga drkosha.... bem vam vijesti i portal ugasite ga ako će te ovo pisati
sta je on,,on je narkoman