Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako je taj baseball dosadan sport. I tv rejtinzi tog sporta su u velikom padu tako da taj sport nije dosadan samo nama u Europi već i Amerima.
Ma najiritantnije kod baseballa je što utakmica može trajati pun kur*c dugo. Jednom sam čekao 5 sati da završi baseball utakmica na koju sam se kladio i naravno nakon velike drame taj zadnji par na tiketu mi pao u pola pet ujutro, a počeli prije ponoći.
Para na paru
Nece para na kladionicare, ne sekiraj se
Nije mu prvi put da osvaja i pogadja rezultate,jos je jednom ubo 10 mil$ i jos par "sitnijih" nagrada..
bolje da padne na listicu nego da dobije srcani udar u 71 godini , na kraju sta ce sa 75 miliona dollara starkelja
ja sam čuo jedino za new york yankees
Ako stavi 10m da ce dobiti filadelfija isplata je najmanje 14m. Ne moze izgubiti.
Daj jadan bio, narodu taj novac koji nema šta da jede eto bar u Americi podijeli ne moraš dalje.Imaš 71 godinu i misliš da je sve u parama i da možeš šta hoceš ali nisi u pravu jer ti je smrt bliža nego ta kragna za vratom, budi svjestan toga i ti i ja i svi ostali ljudi bez obzira na vjeru i naciju.
Plot twist - on je vlasnik kladionice 🤯
I nije neki kladioničar kad je uložio 10m, a dobitak 85m. Isto da neko uloži marku i da isplata bude 8. Treba biti kladioničar pa na ulogu od 1KM čekati dobitak od 85m :)
Ima brat 300 miliona, mislim da i da izgubi nece mu faliti para
Molim posalji mi 2 stolice za penzionerske buduce dane
Izgubice sad namjerno
Apsolutno, kladit se protiv ovih obavezno. Kladionica nikome ne isplaćuje ovakve cifre.
radi li dostavu ja bi kupio seciju