Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja mejta fraera.. koi k.u.r.ac trcis kad ne mozes, mrs prifati se plejstejšna, sta glumis mangupa..
To je taj americki san i americki duh koji se nikada ne predaje. Nema nacije kao sto su Amerikanci, mozda nijemci, ali Ameri se nikada ne predaju!!!
Ovakvi nam fudbaleri trebaju za reprezentaciju.
@ares.kane Ahahahaha, pa mogli su vala i video i sliku kopirati kad\' su vec ČITAV TEKST U SVAKO SLOVO KOPIRALI! STOKA UDBAŠKO-PROLETERSKA NERADNIČKA!!!
pogledajte kako su komšije plasirale ovu vijest... i da ... na ovom linku je i dobra slika i video :-) http://sportski.net.hr/videosport/page/2011/11/17/0580006.html
A vijesti i go.v.ana... sad treba da zamisljam kako je to izgledalo?!
MORAS PRVO PUZATI DA BI ZNAO HODATI ;)
gdje je snimak ba