Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne mogu da vjerujem, svaka čast majstore! Oči su mi zamalo ispale kada sam vidio rezultat! Da te dragi Allah nagradi i dâ ti snage za još bolje rezultate. Aferim!
Bravo majstore. Imam osjecaj da ce nas ovaj momak cesto obradovati sa velikih takmicenja. Samo naprijed Amele.
Amel Tuka : "Moj otac se u ratu borio za ovu zemlju, ja se borim ovim nacinom" RESPEKT LJUDINO!!!
Čestitke, SAMO naprijed.
Fast&furious
Svaka čast Amele!
Volio bih sada da cujem one koji su mu osporavali onaj rezultat iz Bakua, govoreci da je to treca divizija i da mu je bilo lahko pobijediti kada nema takmicara iz evropskih velesila!!! Evo vam sad rezultat smradovi zavidni!!!
Nekad ides na rezultat, a nekad na vrijeme. Nije svaka trka ista. Dosta toga zavisi od konkurencije. Amel sigurno moze i bolje od ovoga kad je u jednom Velenju istrcao ovakav rezultat.
Da budem jasniji rezultat=plasman.
Čast ti svaka ...! ! !
"Trcim k'o da u guzici imam motor" :)) kralj nas, aferim
Osvoji 30Eura sponzor kladionica bet365 http://globalbet.cogia.net/
Zvjerka od covjeka!!! Ides sve do medalje aBd
chapeau monsieur
BRAVO MAJSTORE