Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mekic je jedini u bih koji ostvario konkretan rezultat, znaci moze reci svima, bio sam na svjetskom, olimpijadi... osvojio sam to i to. sve najbolje care
Cudi me da Izet Radzo nije sebe predlozio voli covjek to a Amel Mekic je stvarni i aktuelni sampion
COVJEK JE OSVOJIO ZLATNU MEDALJU NA EVROPSKOM PRVENSTVU.NEZNAM KOLIKI MAJMUN TREBA BITI PA NE CESTITATI NA TOM OGROMNOM USPJEHU, MEKICU LEGENDO SVAKA CAST NAJBOLJI SI.DIZEMO FUDBALERE DO ZVJEZDA A ONI NIJEDAN KONKRETAN USPJEH NISU NAPRAVILI.
da nije zalosno bilo bi smijesno..predsjednik olimpijskog komiteta dzudista i odmah su najbolji sportisti dzudisti..svaka cast amelu i dejani..
Svaka cast, pravi izbor i u muskoj i u zenskoj kinkurenciji.
Bravo profa!
jel\' to bosnje nisu mogle naklikati dzeku kao na goal.com-u?
Mekic je najbolji frajer u gradu - kad ga vidim na ulici koljena mi klecaju mmmmm :) cestitke bytheway! :)
Država koja nema nijednu olimpijsku medalju, smiješno.
Svaka cast Mekicu !
I bivsi golman torpeda halaim je mutevelija godine iranske cvajte pa se ne hvali.