Pomogao mu Denis Stojnić
196
Alija Tucak stigao u Golden Glory
Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
msm da njegova noga nece nakon metaka izdrzati mnogo udaraca da bi mogla da pukne , ali vi kako hocete to je vec lomljeno metci prolazili zelim da momak uspije iako me jednom prebio na pofalicima kriw sam :D (nasamarao ) ponavljam NOGA je bitna u ovom sportu uglavnom sretno :)
sretno alija svaka cast pa si se progurao toliko uz sve poteskoce koje su te bile snasle
Obicno ne raspravljam putem pisane rijeci... ovo \"najbolji na svijetu\" mi je jednostavno lose zazvucalo u usima... i stvarno nisam vidio da je neko odgovorio na moj komentar... Golden Glory nije (ako je ikad i bio) najbolji klub \"na svijetu\"... Greg Jackson\'s Fighting Submissions American Top Team American Kickboxing Academy Blackzillians Black House Team Quest Xtreme Couture Chute Boxe Svi su bolji od gore navedenog... Osim toga, Overeem je napustio Golden Glory, tako da se njegovo ime za taj klub moze vezivati jedino u obliku proslog vremena...
Vranac jasmin kralj
Denis prop\'o k\'o kauc
ALJO SVAKA ČAST,PUNO USPJEHA U JAPANU ..........................................
svaka cast momku ovo nije mala stvar samo neka nastavi da radi !
Vidi Zimermana,al vidi boga mi i naseg Denisa koliki je,svaka im cast svima,osim onom dedi sto se slikao s njima.
hahahhahah bio sam i ja tu .... uletio im lik satro kafanu citavu i sve one ispred kafane onde hahahahaha
@seher grad..da ti nisi jedan od onih sto je nedavno oplako u gradu kod sebilja zbog njegove sestre..hahaha e jesu vas ljudi nalupali hahahha pisali ste krv..hjahahahh
SVI MI KOJI JEEBBEEMO MAAAMU SEHHERU GRADA!
Nisi ti vidio ni š od šeher grada, nepismeni majmune
sisajte ga dusmani
PA JE*EM VAM MRT*E U GROB JEL VAS STID KOMPLEKSASI STA PISETE :S
jao zimermana koliki je hahah....alija sve najbolje,oni koji se ne razumiju golden glory je tim koji je iznjedrio borce poput alistaira overeema,semya shilta,gokhana sakija,..
pa koji je najbolji klub K1 u svijetu ... \" sta ima \" kad si toliko pametan ??
razumijem patriotizam, ali golden glory najbolji klub na svijetu... pa gdje si to procitao...