"Večer gladijatora" 21. marta
0
Adnan Redžović će se boriti za evropsku titulu
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa jel vi mislite da je sport samo pobijediti!!! pa nije niko sa livade dosao u ring!! stojnic je dosada pobjedzivao jednom izgubio i odmah ga pljujete!! a sto se tice redzovica pa pobjedzivao vam je najbolje recimo gagija jovanovica je preslusao ko malo djete u akvi i!! a to vam je najboli k 1 borac iz srbije!!!
I da jesam Turcin mogao bih recio ponosno kao i da sam Bosnjo a fala Bogu pa srbin nisam bilo bi me pravo stid,iako nisu svi istu bilo bi me stid u p.m. P.S. JESAM IDE ZAJEDNO GRESKA
I da je sam Turcin mogao bih recio ponosno kao i da sam Bosnjo a fala Bogu pa srbin nisam bilo bi me pravo stid,iako nisu svi istu bilo bi me stid u p.m.
Nadimak*:
grozno je izgledalo...debeo je,predebeo...nije dovoljno pokretan za UFC,a udaraca moze primiti beskonacno ali nije to poenta da legne na parter i da ga neko bije...ja mislim da on ima ugovor na jos 2 borbe i bilo bi dobro stvarno da jedno 7-8 kg sleti,inace pravi cirkus od sebe...
lijepe su ove manifestacije, samo se nadam da nece biti lakrdija kao vecina do sad odrzanih manifestacija. A sto se tice denisa, on je na samom vrhu takvih manifestacija, i treba mu cestitati na tome (moje misljenje o njegovoj borbi je to da je on i previse vremena izgubio na glupostima i dokazivanjima po gradu, pa se nije razvijao u duhu sportiste. Borba je pokazala koliko je jak, jer poslije onoliko udaraca je ustao kao da nije niti jedan udarac primio)
GDJE CES GRKA DOBITI...Pa njih 300 pobise 1 00 000 perzijanaca...sve prsa u prsa..gdje ces pravoslavnog pobjediti...doduse u to vrijeme nisu bili pravoslavni..niti su perzijanci bili muslimani!!!
pa kako niste mali,pa ni Kosovo niste bili u stanju da zadržite...
E moj Zufko, dokazujes da i od glupog bosnje moze biti neko jos gluplji. Da nisi pravi Turcin mozda! Cuj on ce srbima reci da su mali hohohoho.
Vas vala Turci porazili brzo i drzali vas kao...a znam da bi vam dozivljaj bio da vidite Sarajevo i tramvaj(znas ono sto ide po sinama,nije to voz) ipak mali ste vi narod vrlo mali a jos nize padate..
a vi iz \"srpskog Sarajeva\" znate gdje je Skenderija??s obzirom da vi zivite u ruralnim krajevima i da ne poznajete Sarajevo bas najbolje nisam siguran da cete pronaci Skenderiju.
Ma nema turčin nikakve šanse protiv pravoslavca. Mi iz Srpskog Sarajeva ćemo biti tamo da bodrimo Grka.
nadam se da ce proci bolje od Stojnica :)