Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo nečural bajo moj
toliko ulaganja, toliko znoja i lomljenja i na kraju jedino lična satisfakcija i kanta wheya uz pehar od 20 maraka ....dobro, ima i pichke ko halve, ali keša ništa
Divim se ovim ljudima, kako izdrze i fizicki, mentalno i financijski.. Mnogo vremena, truda i para treba da se postignu ovakvi rezultati. Svaka cast Ado!
Meni je samo fascinantno sto ne priznaju sta uzimaju, nego prodaju neku suplju, kao raja ne zna kako se trenira i sta treba da se jede. Imaju magicni broj ponavljanja i magicne ruckove pa ovako narstu.
Pa dobro zna se sta se jede to se podrazumjeva, ali prodaju neku pricu o njihovim treninzima, ishrani kao da je to nesto ko niko ne zna. Svaka cast za formu na cemu god da su, ali samo iskreno onda.
ovi koji pišu, fuj, previše je ovo, hemija. Šta vas boli briga, normalno ljudi odabrali svoj stil života žele da se bave time. I svaka ti čast kralju
TO SU DRKADZIJE PRED MONITORIMA :) PUSTI LJUDE NEK IM BAR MALO ZIVOT SMISLA IMA ;)
Po ko zna koji put Klix dokazuje kako je neprofesionalan i ne provjerava informacije koje mu neko dostavi!!! ADNAN GOSTO JESTE ZAUZEO 5 MJESTO ALI NE U KONKURENCIJI OD 300 TAKMICARA, 300 TAKMICARA JE BILO UKUPNO U SVIM KATEGORIJAMA A GOSTO JE BIO 5 OD 12 TAKMICARA U NJEGOVOJ KATEGORIJI DO 90KG!!! U svakom slucaju sve cestitke za Gostu!!!
Taj rad!
ja koliko vidim, ovdje piše Malaga, a ne Barcelona...
Svaka cast momcima na predanosti, ali je previše ovo, bukvlno možeš anatomiju raditi na njemu :)
brat je žešće "dry"
ovo su vanzemaljci