Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jedva cekamo sampione...
Vrati pojas prvaka u svojoj zemlji.Adnane majstore.
ovo bi bio 4 put da postaje svjetski prvak
sto godina živio šampione
Pridruzujem se zeljama. Sve najbolje tebi Adnane i tvojoj porodici zelim
On je felix sturm sta forsirate ovo adnan catic.
Pada forma , švabe ga ne mirišu više , pa mu zamirila zemlja pradjedova. Pakaš ko ga šiša, da je fudbaler ko bi mu halalio što je igrao za Njemaćku.
Ovaj najavljuje mec svake godine
Tek tada ces da vodis koliko te vole tvoji zemljaci!
samo naprijed lave
hero,ti moraš postati agresivniji i to je sve,zbog toga što to nisi i izgubio si onu borbu,ja tebi stvarno želim uspjeh ali promisli se oko te borbe u Sa ,malo je podrške odozdo uz tebe je vazda dijaspora ;)
Mnogo te volim. :)
Hero!
Vrhunska zarada u kratkom periodu. Kvalitetnim i pametnim ulaganjem razvedrite svoju budućnost. Ovo nije reklama poput svake druge koja obećava sigurnu zaradu preko noći. Moj način je spor ali učinkovit. Pogledajte na mojoj web stranici razjareni-bik . blogspot . com (upišite spojeno bez razmaka). Sigurno da preko noći nećete zaraditi hrpetinu love, ali kroz nekoliko mjeseci možete zaraditi za solidan autić. Ne radi se o dojavama ni namještaljkama već o utakmicama koje su analizirane do srži i iza svakog para stoje čvrsto argumenti zašto ga igram. Godinama sam u kladionici i živim samo od klađenja, jer dok nemate druge prihode ni primanja morate posvetiti vrijeme tamo gdje ste najbolji. Dnevno provedem 6 do 8 sati sastavljajući listiće za klađenje.
strpaj taj listic u CMAR
Adnan je naš,absolutno...uvijek je i bio...nije kao Isset Hairowitz...piškit ću kakit ću...
Ja cu ti srediti pobjedu
svaka ti cast.. ;)
ocito pojedinci ne shvataju sarkazam