Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
s obzirom da ja ne zivim u svijetu nego u sarajevu, ja nisam imao ovih problema. Meni su iskreno gmail i youtube odlicno funkcionisao kao i do sada
SVE PADA A OVAJ KLIX NIKAD DA PADNE
Nisu platili BHT 7km
5G mreža nije samo zbog bržeg interneta, nego zbog pretvaranja interneta u kompleksniji projekat koji se ne može narušiti od strane "neprijatelja" jednim klikom. Trenutno da neko ispali rakete u 2 satelita, čitav bankarski sistem, a i ekonomski bi pao u trenu.
Zato skidam pola interneta offline, stranice preko httrack, a videe, aplikacije, igre preko internet download managera i jdownloadera. Nisam osjetio ništa na gmail.
Do korona je
neko se malo igrao hakiranja ha ha
kako cu sad gledat baku praseta, ide gas resi youtube
Priprema pred rusenje interneta :D
Što se tiče mene neka i padne sve u svijetu da odmorimo od ovog interneta.
Terminator čačka nešto.
Provjerio maloprije Bubi Tubi radi, duša moja.
Nisu platili RTV Taksu