Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zavisi jeli trazite nesto otvoreno (Android) ili nesto zatvoreno Apple. Na prvom mijestu je : Apple Na drugom : Nexus Na trecem : Samsung Ali je Apple napumpao cijenu... i to debelo.
U BHT 503.40KM ili na rate 35.86KM: https://www.bhtelecom.ba/mobiteli_detalji+M5e69ec1926c.html
evo da i ovdje stavim odgovor ovom šabanu što hvali kineze.... a šta misliš za koliko ćeš moći prodati tog kineza kako ste samo glupi to je nevjerovatno.... brand ću skuplje platiti ali i skuplje prodati kineza kupiš i možeš ga kasnije baciti ili prodati za kikiriki kako god okreneš manje si zijanio na brandiranom uređaju apple je tu definitivno najbolji.....iPhone nosaš pola godine i ne izgubiš marke na njemu kad prodaš. A svakog mobitela je dosta pola godine, već pređe u dosadu.
LG ni frizider nije dobar, kamoli mobitel.
Frizider i tv mogu napraviti, telefone neka zaborave.