Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što me nasmija kroz šumu, malo se popilo hahahha
Atlase tucaj mi zenu do besvjesti...Nek jednom kaze dosta...
Stvari iz filmova sve vise postaju realnost, ljudska rasa ce jednog dana pravo naebat
Dok ne bude mogao mijenjati rokove trajanja na artiklima nema hajra od njega :)...
Dobar za granapa :D
vidi mu glOve..... ccccc
nevjerovatno je vidjeti šta čovjek može da napravi svojim radom i učenjem,a opet kad sve stavimo na svoje mjesto koje savršenstvo je jedan živi organizam, kad čovjek tetura ovako neravnim terenom,odmah ga proglasimo pjanim,nesposobnim ili ga smatramo osobom sa psihofizičkim nedostacima itd... ne mogu a da ne kažem da u svemiru postoji tvorac i stvaralac svega živog i neživog a to je Veličanstveni Bog.
"Boston Dynamics se nalazi u vlasništvu Alphabeta (bivši Google),a osnovana je 1992. godine. Bavi se robotikom, a pojedine projekte realizuje u saradnji sa američkim ministarstvom odbrane." uopste nije dobro sto usa ovo ima. za 10-ak godina ovo ce bit' borbene masine koje ce da prave haos po citavom svijetu!
Za četrdesetak godina.
@Dope nije ista stvar. slazem se da ce i drugi da imaju, i treba da imaju. al jedino ameri prave sranja po citavom svijetu. samo u vijetnamu su bili 15 godina! evo, ako ti nije mrsko pogedaj link i ratove koje u vodili. ne moras ni gledat one prije WWI. http://americanhistory.about.com/library/timelines/bltimelineuswars.htm
dajte ga u parlament fbih
Terminator na aparatima 😂😜
Chappie wants to be a gangsta