Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zato sam ja umjesto prijatelja, zbriso sebe sa facebooka, nece meni vise niko hebavat zivce
bila na šolji, posrala se... govno smeđkasto žuto...
ti si jedna obicna slina, govno doticne gospodicne Y mnogo vise vrijedi od tebe....
nebo otvori se
Ima li ista primitivnije kad ti neko napise \"kradem\" hahahaha takve bildeze treba toljagom utci.
Bolesno, ko god ima face book = bolesnik. Kakvu to misao neko moze ponuditi? Kome ce ona sta znaciti, ko ce je procitati, sta ce ona promijeniti. Sve je to prdimahovina.
Nemam FB, imam prijatelje !
@lajker ...evo ti lajk :)
tacno se s.j.e.b.em kad mi neko ne lajka nesto m,a.j.ke mi
- pa po ovom sto ste napisali...onda je tolerantno samo objavljivati spotove sa kanala youtube! svaka misao moze nekog izrevoltirati ama baš svaka...ali na kraju krajeva svaka misao se nalazi na vašem zidu...i svi ostali mogu i ne moraju da je citaju...ako mu smeta, to je problem na njemu a pogotovo ako zeli da se umjesa i da zapocne prepirku na tvom zidu...to je kao da vam neko dodje kuci soliti pamet zasto ste postavili sto za kafu u ovu sobu a ne onu tamo itd...:-)
Ma najgore su one \"Lajk pa ti napisem nesto u inbox\", ili \"Lajk pa oznacim 10 najljepsih osoba koje su lajkale\" xD
Sve pacenici i dusevni umobolni slucajevi, a najvise takvih je u zapadnoj Evropi, a pogotovo Americi... Od svojih 200 prijatelja, izbrisao sam zbog ovih gluposti jedno 180, a onda shvatio da sam okruzen idiotima sa svih strana... STRASNO !!!
\"najbolje\" su mi mame što svojoj djeci od par mjeseci izjavljuju ljubav preko fb...pa halooo...ostavi se fb i uzmi to djete u krilo
Da nema facebooka ne bih nikada ni saznao koliko gl.upih ljudi ima. Što se tiče zahtjeva za igrice i slična sra.anja, automatski blokiram osobu koja šalje zahtjev za igru, kao i samu igru..tako da s time nemam problema. Ali najzanimljivije su mi osobe koje lično znam, koje su u školi dobijali kečeve iz pismene vježbe i sada kao na zid lijepe neke \'\'umotvorine\'\', e tada se baš ismijem. :-)
Svi znamo da kada sisata koka objavi bilo šta od ovoga, barem 15 likova lajka i skače u pomoć da budu emotivni tamponi i politički istomišljenici, tako da ovaj članak možete slobodno da izbrišete jer boli ljude ku­rac kako neko razmišlja sve dok dobro izgleda ili je relativno poznat.
yeeeeeeeeeey ako se budem pridrzavao ovih pravila raja ce mi lajkovati sve.... napoookon moj zivot je kompletan.... ko jedva ceka da mu se lajka bilo sta ili komentira, po meni je on jednostavno ovisnik, nista bolji od obicnog narkomana koji svako jutro trazi na razne nacine fix....
jedan originalni za raju. ovako nesto nikad niste culi na FB, garant: \"dodje tako vrijeme kad pametan cuti, budala govori a fukara se obogati......\"