Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
159 dolara, lol, nikad mi nece biti jasno kako se apple korisnici ne osjecaju kao budale
Budale su oni koji svake godine daju po 2000km na 90% isti telefon firma Samsung i Applea.... Svake godine novi Iphon i novi Galaxy koji je od prošle klase veoma malo brži i ima nešto bolju kameru. Realno aplikacije koje pokreneš na 7 možeš hladno i na 6.
Slazem se. To ti je isto sa odjecom... zasto je" orginal" nike majica 90x skuplja od obicne manice bez kvake...
Devices that adopt Bluetooth 5 will be available within two to six months, meaning the next-generation products Apple plans to debut in 2017, including the iPhone 8, may offer Bluetooth 5 support. Čeka se finiširanje Bluetooth 5 standarda značajno boljeg od sadašnjih i sa dometom u cijeloj kući. TO znači ne morate nosati sa sobom iPhone, inače wireless slušalice i nemaju toliko smisla, pogotovo ne sa sadašnjom cijenom ko remake Nokia smartphone. Dakle, najdalje do polovice 2017.
Od tona tech smeca koje svakodnevno izlazi na trziste, ove slusalice su jedna od najvecih gluposti do sada, a jos kad na to dodas jako "povoljnu" cijenu...
Lafo ukinuli standardni prikljucak za slusalice za NOVU tehnologiju, i uvedu opet STARU, bluetooth slusalice sam imao prije 10 godina.