Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je reklama, a ne BHT-ova : \"Vratio se Šime, brzinom flat neta\".
da se najezis
Normalno da ce ulagati u marketing, nece u tehnologiju, ha ja...
djaba pjenite... za pola godine ovog tableta nece biti ni u prodaji... ko i ostali hardware od microsofta
lol @ rofl prvi tablet ikad napravljjen je bio microsoft surface 2001. godine. sto se tice apple, samo kradu i patentiraju pod svoje. sve dijelove za iphone pravio je samsung, da se iphone pravio u americi bio bi preko 10000 dolara
:) Nije zanimljiva vec (placeni clanak) ha ha ha ha
Rofl ajde ne provaljuj se, j.e.b.o ti Jobs r.e.t.a.r.d.i.ranu m.a.t.e.r, ako si ti p.o.p.u.š.i.o židovski marketing ne znači da smo svi.
zanimljiva :D :D :D
Neofirno ono baš!
Ovde su svi pametni a niko da se sastavi sa markicom. Vazda im Alija kriv. Ako nije Alija, naci ce nekog drugog ko je kriv za njihov neuspjeh. A zivot im prodje u komentarisanju na klixu, lajkanju na fb i u gledanju klipova na you tube-u. Ucite djeco pa cete imati ko sto i ja imam - 2 kredita :D
@ Rofl de boga ti ne provaljuj se. Google je tvoj prijatelj
Kakve su ovo jade da ne povjerujes... Jobs napravi da se magnetom uklapa cover na ipadu, jer je lik bio gigant i IZMISLI nacin da mu uredjaj bude lijep i sa coverom na nacin da se moze skidati a ne da bude klasicna futrola kao kod svih ostalih, i sad ovi kloocewi fol prave revoluciju, na isti fol, maska se na klik uklapa... Kako ih nije stid... A sad ce oni r.tar.di samsungovski pisati \"pa sta su trebali drugo uraditi, bilo je tih maski i ranije bla, bla, bla...\"
bezze... bezze ce i te pare potrositi