Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta je Europa? Da tako je, Europa je prosto receno americki supkolizac i americka kolonija. Svaka drzava koja sebi zeli dobro treba da bjezi iz nje! Da je Europa toliko dobro kao sto svi govore, jedna Svicarska i Norveska bi bili davno u njoj. Nisu Svicarci i Norvezani glupi poput ostale bagre! :) Turska ide svojim putem i to je dobro, zato su i vratili dug od 70 milijardi dolara, u roku od par godina, nisu duzni ni centa, prave ogromne projekte u milijardama, postaju nezavisni i to se ne svidja mnogima. Ljudi postaju sila i to je trn u oku mnogima. Kamo srece da je nama jedan Recep Tayyip Erdogan!!!
i još se pitaju zašto su sve dalje od evrope
Bijeda,jad,diktatura,Turska je daleko od Europe.
Bravo Turska... konacno da pored Rusije i Kine ima jedna muslimanska zemlja koja smjelo smije da stane pred amere i kaze 'NJET' kako vi hocete vec kako mi nalazemo...
Mi imamo you tube i twiter ali nam pola omladine ne radi, imamo milijarde duga prema mmf-u, mislim da je bolja Turska blokada medija nego nasa demokratija.
denise sa tačke gledišta iz Bosne zbilja se slažem sa tobom,ali probaj to malo pogledati iz ugla stanovnika Turske pa češ da vidiš da nije dobra ta blokada medija. Mogu ti samo reći da su Turci poprilično ohol narod po pitanju stava života mladih :)
Svejedno ovoj vladi Turske ja skidam kapu, postali su ekonomska vele sila, ako uspiju uci u EU, to automatski znaci da mogu spustiti cijene prema maloprodaji za oko 30%, tek tad ce pokoriti ekonomiju Europe.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
sultan demokratija:))
u Turskoj je zadnja dva mjeseca internet saobraćaj katastrofalan. Milion nekih provjera i potvrda dok jedan obični mail pošalješ. E tugo tugo kad nam demokratija ima ovaku definiciju
pa gdje si ti meni moj demokrato :*
cuj iz Zavidovica xD
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
fasizam na turski nacin....
Zivjeo takav fasizam.
sta ce muslimanima internet---to je u islamu zabranjeno