Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Džabe im to kada je većini korisnika google lakši za upotrebu, brže se otvara i brže nalazi rezultate, nema silnih reklama i prozora koji ti iskaču itd. itd. itd.
Ma sta pricate ba vi svi.Imam google-ov mail i puno mi je jednostavniji od yahoo-a,a sto se tice ovoga mislim da je sead upravu da je microsoft kupio yahoo.Pozdrav za sve Google-ovce
znači: umjesto \"idem googlati\" sada ćemo govoriti \"idem yahati\" :)
Kad cete vise prestati zaposljavati nepismene ljude na sa-x? Pazi recenicu:\"Yahoo je BIO ODBIO Microsoftovu ponudu...\"
dzaba, za mene je google google!!
microsoft i google su isto sto i otac i sin.
Pa da ista valja - bio bi dobar menadzer :D Al tako je kad se spava na lovorikama - ljepo je dok kapa. Dok ostali ne pocnu da grickaju tvoj kolac pa se udebljaju ;)
doslo kinezu iz guzice u glavu..a mogao doboti duplo vise prije godinu i nesto!!!
Nisu se udruzile, nego je microsoft kupio yahoo. To je velika razlika !!!
nema dalje