Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje mogu da se kupe u Sarajevu?
Najvjerovatnije nigdje, osim ako ga neko naruci pa prepordaje na piku. Od "radnji" mozda ce nabaviti Hercegovci. Najisplativija varijanta je da se naruci samostalno na gearbest. Usput, malo detaljniji opis modela http://www.itrevolucija.org/xiaomi-mi5-najbolji-telefon-2016-godine/
@hariss Hvala puno na odgovoru. Koliko je sigurna kupovina preko tog sajta? Nisam prije naručivala sa GearBest, pa zato pitam, mada mi djeluju ozbiljni..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
redminote 2 već godinu dana koristim... bez problema radi...
Kupio sam Xiaomi redmi 3s za 110 eura i samo dobro o njemu mogu reci. ima jedna mana oko podesavanja jezika ali sam uz pomoc you tube brzo rijsio. Ali mi je smjesno razmisljanje svih koji su vidjeli telofon. Kako je dobar i sve ali gdje ces ga popraviti, sta ce ti kinez, mogao si za te pare kupiti samsung j3 polovan i dr.
KOD MENE MI KOD JARANA JEDNOG IZGORIO PORSE PANAMERA RADI ONOG SAMSUNGA NOTE 7 ENO GA TUZI IH U SUDU
svaka cast...ova nasa fukara u bosni nema za bibera...
Smartphone - šarena laža modernog doba.