Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Windows 10 će imati biometrijsku sigurnost" - a sve podatke tajno sendati na servere kod raje u Hamerici.
Zbog ovoga su nas i natjerali da vadimo nove lične. Kako koji dan postaje sve realniji pojam JEDNA SVJETSKA VLADA koja će vladati svjetom.
"Biometricka sigurnost" - kako lijepa sintagma za otimanje i posljednjeg storogo povjerljivog licnog podatka - otiska prsta .. Pazite sta dirate,, nase pametne "igracke" mogu imati I software za koji niste morali platiti niti znate da radi u pozadini ... Treba se vratiti na sprave bez touch screena
Sto je amerima stalo da nas indentifikuju, ostavis otisak prsta ili skeniranje zjenice i ako skines film sa Piracy bay -a, instaliras kopiju Office ili nekog drugog programa ima da nas sudovi oderu po dzepu, vise necemo moci reci nisam ja.
jeb.e se cisto amerima da li je bosnjo skino ofis sa "piracy bay" nema nacina da dopru do tebe ovdje ne boj se
zato je linux zakon , mogu ti ga produvat, sav software besplatan i bez serijala a sto je najvaznije netreba ti nikakav antivirus. ovi pametnjakovici sto pucaju dislike imaju mob koji radi pod kernelom al ko ga hebe winsi su bolji.
PRIKAŽI ODGOVORE (19)
Ovo ce garant biti trial verzija 30-dana
ja otkljucavam windows otiskom prsta vec 10 godina, sta je tu novo?
hebo gejtsa krimosa , linux je zakon
windows je os za budale i nepismene
al izgleda nije za one gore od budala i nepismenih :)
WIndows 10 će biti besplatan za sve: http://arstechnica(dot)com/information-technology/2015/03/windows-10-will-be-a-free-upgrade-for-genuine-and-non-genuine-users/
ništa nije besplatno ako ništa ubit ce nas reklamama pa će biti ukoliko želiš da nema reklama plati bla bla čuj nešto besplatno na današnji vakat ;)
meni je i do sada bio besplatan ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)