Muzički izum za sva vremena
0
Walkmen prestigao iPod, CD, MP3 i Dolby
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e stvarno, kaseta je nešto posebno. ja još uvijek znam gdje se koja pjesma ZP nalazi, na kojem albumu, na kojoj strani i koja je po redu. A od ovog MP3a ne mogu ni da popamtim koje su pjesme na kojem albumu. Za Boga, ne mogu ni da ih poslušam sve. Što vokmen kaže, nabacaš svega i onda na kraju ništa ne dobiješ. Loše je sve to. :)
kaseta konza, nista nije tako mocno i savrseno kao ona. generacije neupucene djecurlije (izuzev pank ekipe) odrasla na mp3 nema pojma o muzici. nekoliko plejlista hitova i to je to...nikad nisu preslusali neki album od pocetka do kraja.. malo halid, malo azra, malo jagode malo nekog tehna i to je sav muzicki pedigre danas..:( prije samo deset godina klinci su imali albume i slusali dok ne polude, i to najobicnija raja koja nije neki audio fanatik..danas mobitel tandrce 15 kilobajta smeca.. preporuka mladima: nije bas cool biti mp3! cool je biti cudan i slusati kasete..a ako vam haver kaze da ste glupi i kaste su out, dogovorite rat muzickom kolekcijom pa cete vidjeti sta rezbija glavu, vokmen ili ajpod! (ovo malo nasilne capri jer se danas klinci furaju na te stvari)
ma... MP3 format je najbolja stvar koja je izmišljena, a vezana za skladištenje muzičkih brojeva!!!
Majstore ne valja ti tastatura ili brzo kucas.
Sasvim zaslužena pobjeda Walkmana.