Prvi korak ka "vizuelnoj anonimnosti"
1
Videoservis YouTube nudi mogućnost sakrivanja lica
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li ste zaradili koji euro na internetu? Mnogi tvrde da jesu. I ja sam medju njima. Poceo sam prije godinu dana i vec imam stabilnu mjesecnu zaradu. Da nebih dugo pisao evo vam link gdje vam je sve objasnjeno sto se tice moje zarade a gdje i vi mozete da zaradite: http://adf.ly/AtB7w
@Maki Druže, sa se.ljaklukom i ama.terizmom klix-ovaca se ne može mjeriti niko!!!
Moze li ko da zamagli lice DODO ptici iz šumske jer ima bas krmecu glavu ! PS Novinarcici klixa *e*em vas u vasu copy/paste glavu !?
Moze li ko da zamagli lice DODO ptici uz šumske jer ima bas krmecu glavu !
Jedino šta cijenim na ovom klix.ba je to da imaš slobodu govora. Možesš pisati što želiš (osim vrijeđanja naravno) a da ti pri tome niko ne briše komentar. Na dnevnom avazu čovjek ništa ne može napisati a da mu sandžaklije ne obrišu. E sad možeš samo zamisliti kako se čovjek osjeća jadno kad ti komentar briše neki nepismeni sandžaklija u trenerci. Ne bih glaso za Fahru zbog ovoga, ma nebi ocam, neznam šta da mi daju.