Tehnologija
21
Viber ponovo radi
Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hvala viber
vibere oplodi shemsu
Mir Boziji, Viber se rodi
OLD SCHOOL COMMUNITY! Budite i Vi dio stare skole, dođite i uvjerite se zasto smo najbolji na Balkanu! HostName: [OS] Old-School RolePlay - 0.3.7 Client Address: server.oldschool-samp.com Players: * / 500 Ping: 49 Mode: OS:RP v5.3 by Brajant Map: OS Republic Facebook stranica: www.facebook.com/oldschoolsamp Forum: www.OldSchool-SAMP.com Steam grupa: http://steamcommunity.com/groups/oldschoolsamp SA:MP Server IP: server.oldschool-samp.com TS3 IP: ts.oldschool-samp.com Pridruzite nam se!!!
U mene je vazda i radio O.o
Viber pao, Viber ponovo radi... ludilo
ZABOLE ME PATKA!
Yupiiiiiiiiii :-) :-D
neki dan sam isla sa tetkom u bh telekom da joj kupim mobitel samo da sadrzi android , radi vibera da se moze cuti sa kcerkama i rekli su da se viber ukida za 15 dana... prosto da ne povjerujes... instalirala sam tango , vjerujte bolji je od vibera 1000 putaaa ....
Nevezano za ovo, ali zar se ne piše ponovno a ne "ponovo". Oprostite ako griješim ?
@Bodyfeat Nevezano za ovo, ali zar se ne piše komentar a ne "koment". Oprostite ako griješim ?
Evo da i ja bacim koju jezikoslovnu......po korienskom pravopisu bi bilo "oprostite ako griesim". To "j" se u stvari ne cuje osim kada se nalazi na pocetku rieci. Eto jel' topic dovoljno miniran?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Uh... Na kojem birou je upisan, pa sada radi?? Da ne idem tamo!!! #noklixnolife
Viber nas je spasio, njemu hvala.
Treba izdati hutbu da se zabrani ovo čudo zapadnjačko. FKS do ahireta!
Strasna vijest. Potjeralo me u halu..
Ne shvatam zašto objavite da Viber ne radi... Pa to može biti samo kratkotrajan prekid jer je veoma popularna aplikacija što dovodi do zaključka da imaju fenomenalne tehničare koji riješe problem dok se članak napiše. To je isto kao - nestane struje a kažu ti de nazovi EP da im kažeš nema struje, pa će oni doći jer kako će oni znati da je nestalo.
Da,proradio :) Koliko ga koristim ne bih ni znao da nije u funkiciji,dok nisam procitao tu vijest na klixu ..
A klix nas ponovo zajebaje :(