Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
..kad ne možeš nekoga pobijediti, ti mu se lijepo pridružiš... ;-)
...nisi ti skont'o o čemu ja govorim....
nema ništa besplatno ako ništa silovat će nas reklamama i sranjima kao sto Facebook radi prati tvoje klikove i ubija te reklamom...
Bice super...ali mi tu nesto smrdi
Ha ha, koja navlakuša! Pola toga nije napisano... Al znaju oni da je svijet glup, pa po toj liniji i idu.
I dont belive it is miracle
DOSTA MI JE PADANJA SISTEMA, NE, NE ,NE VIŠE.! Dosta mi je, da mi u pozadini pokreće mil. aplikacija. Isto go..o, drugo pakovanje. Pređite na drugi OS.
Samo da napomenem da sam bacio 380 KM prije tri godine na licencu. Mislio sam da sam riješio svoje probleme,kad ono još gore.Fuj. Novi OS i rahat.
Linux ili ako imaš keša platiš brate naj slabiju konf. Mac OS i miran od virusa i kojekakvih gluposti. Imam Mac OS .Mislio sam nikad se neću naviknut .ali jesam i te kako, dosta je jednostavniji .A brzina,naj slabija konf. radi bolje od PC sa Win kojeg sam platio toliko da sam mogao odma uzeti Mac-a.
Nisu napisali da će biti free licenca na godinu dana a poslije toga morat ćeš da upiš. Zato ne nadograđujte ako ne želite plaćati nakon godinu dana. ;)
Sistem je besplatan ali ne dozvoljava instalaciju "krekovanih" programa. Pa vi odlučite...
ne koristim windowse negdje od 1999-te i nikad se nisam ni sekunde dvoumio da se vratim na njih. Linux ima sve sto i windows a dosta stvari je i bolje, zauzima mnogo manje prostora, ne jede memoriju i procesor sto znaci da je brzi i stabilne verzije su bez bagova 100%.
Windows za igre, Linux za sve ostalo.
ljudi, ne skidajte ovo, to je virus!
Jedva sam se ustelio na sedmici, o osmici jos i ne pomisljam, a ova desetka..haha..
Neko kad nešto ovako daje besplatno onda to i ne valja ili ima neka fora u svemu tome
Ne pise se "Naljeto" nego na ljeto.
A sto su to preskocili 9?
@ostali..nisi upoznat, najavili su preskakanje 9-ke, i odma napravili 10-ku, koju će samo apdejtovati...jer, nema dalje.. ;-)
neka, fala microsoft... linux distre koristm vec 12 godina i ne pada mi na pamet tu nesto promjenit
http://alltheragefaces.com/img/usercreated/4f9fb2f7695f5.png
mislim da ce raditi kao EA. osnova windowsa 10 je besplatna, a ostale stvari ce se preuzimati za novac kao DLC, haha :D
Ili ce biti da uzimaju informacije sa racunara sta pretrazujemo, koje email servise koristimo, i sl. kao kod androida, ili ce biti pop up reklame...jer ja ne vjerujem u besplatno (osim u torrent).