Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TO JE BILO VRIJEME, KADA SU MOBITELI SLUŽILI SAMO ZA DOGOVOR GDJE ĆEMO SE NAĆI DANAS KOMUNICIRAMO SAMO PREKO KAMERA NA NJIMA I VIĐAMO SE SVE MANJE. BILA SU TO DIVNA VREMENA!
Tužno. Duša me zabboli kad se sjetim rodbine i prijatelja koje sam zadnji put vidio prije 5-6 godina. Sretnem daidzica, kao da se jedva poznajemo. Tužno, patetično, ali istiniot, nažalost.
Ili kada dragog/dragu zoves a neznas da li ce se babo javiti. To je bo Ruski rulet. Ne ko danas, samo neke poruke salju na sastanku.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
hocu bat 33 10, dajem s3 ?
koliko ces doplatiti?
bojim se da nemam za doplate, ovo je android ipak
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Imam dvije Nokie 6310i prvi telefon sa bluetoothom najjaci telefon👍
Još da znam ko ih kupuje /imam par komada
BMW e39 523, 1997 god. 7.000 KM
imam nokiu 33 10, koristim je pola godine, oko 25 sati na njoj... moze za milju : )) baterija 5 dana hladno :D
Ima da im svegami uvalim onaj stari sony eriKson sa antenom djetetami
i ja bih da kupim novog golfa dvojku
Mijenjam Nokiu 3300 za iPhone 5s. Samo novi u celofanu.
Philips Genie, tamo neka 1998, stariji od pola hipsterčadi u kasasbi, klasika.
seru k'o foke jbt; na kilu se prodaju ispravni..
imam blackberry bold 9780, stane u dzep, baterija nenadje.bivo dugo traje iako ga peglam do maximuma i po netu i mjuza i sve. najboji fon koji sam do sad im'o!!!
Kae čoek: "stariji kupci traze jednostavnije telefone dok drugi traze jeftinije koristene uredjaje" a u naslovu pise kako se prodaju i po milju Ja ga jebem ko je dao milju za nesto ovako
kad sam vaki nosala,to je bilo vrijeme:-)
Mobilni telefon ima jedan nedostatak u odnosu na fiksni: ne možeš kablom da udaviš ženu kada stigne račun..
citam artikl i ne mogu ,a da ne komentarisem. vjecno pitanje bosanaca : radio bih al sta ces kad sve ima? :)) dobra ideja sa tako reci nula kapitala i prodatih 10 000 telefona ,a jos takvih bezbroj ideja cekaju pametne ljude. ( doduse mi smo najpametniji)
Nokia 8210: najbolji telefon ikada. Kada se sjetim svi je trazili jer je bila mnogo manja od 3310 ili 3410, a danas svi traze s4 zato sto je ko bramac crijep