Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovim likovima pa su se potrudili da nam objasne :D
@oracle svi uredjaji \"prikopcani\" na mobilne mreze su zapravo korisnici te mreze, tako kompanije i vode statistike, ako jedna osaoba ima deset mobitela to se racuna kao deset korisnika, jer nema nacina pracenja statistike za svaku osobu ponaosob vec se to radi po mobilnim uredjajima i tel.karticama... dobro je i napisano i/ili prevedeno.
Ne moze biti 50 milijardi korisnika u 2020. ako nema toliko stanovnika na zemlji 2020!!! Mozda autor teksta misli na 50 milijardi uredjaja koji su prikopcani na mobilne mreze????? Ili je mozda autor teksta lose preveo clanak sa nekog stranog jezika???