Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovake cemo mi koji radimo u ministarstvima...dobit dzabe o vasem trosku...pa da se s njima...moremo kur4it kada vikendom...odemo u rodna sela....
Mobitel jaci od mog kompa..
e je*aji ga kod nas će biti barem 800 KM onaj najjeftiniji
Ko Audi A3,A5....
Galaxi A5 je losiji od Galaxi C5,a skuplji.C5 radi ko munja,a jeftiniji.Specifikacija skoro ista samo sto c5 ima 4 gige rama,a A5 3gige ram.Nesto tu Samsung mudruje,mada smatram da su oba telefona super.
ja jednom dadoh neku finu sumu za telefon i na kraju skontam da samo mail procitam na njemu i na viberu poruku posaljem ili nazovem.. al eto
samo Xiaomi...
Da imas para ne bi bilo tako. To je meni jako zanimljivo, covjek sam sebe laze da bi se utjesio.
@Bozz Šta pričaš ti? 1700KM je Xiaomi MI Mix, dok je 1200 Xiaomi Mi Note 2. Nisu to obični jeftini telefoni, nego telefoni koji trenutno vode Android tržište. Iako sam iOS user, vrlo rado bih se prebacio na Xiaomi ili eventualno OnePlus.
Zasto je na njemackom video? dragi klix, nismo svi bili izbjeglice u njemackoj pa da znamo svapski
Koristim galaxy alphu i mogu reci da je telefon vrh iako spada u srednju kategoriju, jako je brz, sve tecno ide, kamera bolja nego u ovih novi sto izlaze jer ima mogucnost snimanja 4k 30fps, 1080p 60 fps sto je jako bitno barem meni.
Sve su ovo lijepi i brzi telefoni, ali nije mi jasno zasto samsung ogranicava kameru kod ovih telefona na 30 fps, jer je to lose skroz, sa kamerom od 60 fps mozes spotove snimat.
Gledam specifikacije i ni jedan telefon nemoze snimat 4k video, max 1080p i to na 30 fps, a svaka kamera na 30 fps je katastrofa bez obzira koliko kvalitetna bila, ne dam ja galaxy alphe iako su ovi malo brzi telefoni.
Tko ti slagao da je 30 fps lose? Pa svaki film ti se snima u 12 fps, zar je kvalitet filmova los? Nadalje, 4K ti i ne treba, jer em ne mozes primjetiti bitnu razliku (ljudskim okom i to na malenom uredjaju), em je ovo srednji rang telefona.
Kad cujem kako se propala nokia poredi sa ovim telefonima, ovo su mid-range telefoni i mogu reci da su predobri za tu cijenu, samsung ima svoje kupce i nece propasti, a jabucari, drzi te se jabuke i mislim da ste pogrijesili clanak.
@Ronex ta nokia 930 ne moze prismrdit ovome mom galaxy alpha a kamo li s7 edge, mislim da je ta nokia 930 obicna kanta jer ima antutu benchmark 25 000 i kusur dok kod mene alpha ima 51 000 i kusur, a ostalo da ne pricam, kamera jest 20 mp al nide veze video snima na 30 fps max.
@Ronex jarane ta nokia je kanta za ovaj a5, ja sam stvarno mislio da je dobra pa sam otvorio nokia lumia 930 i razocarao se
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Ljudi kupite iphone to su strojevi i ne mojte biti sujetni vrh su
Nemojte - opismeni se jabucaru.
Program je idealan a kvaliteta telefona 0 poena ja imam Nokiu Lumiu vrh sto se tice displeja i oklopa
Lumiu , ahahaha brz oporavakzelim :)
@krajprice Imao sam stariju vrstu lumije braco i sada radi ko podmazana nabavljena 2013 i ti meni sada pricas o telefonu
sta bi sa note 7?
Nema ga vise, svi su trebali vratiti svoje note7 i dobili su pare nazad. Oni koji nisu vratili njima je update onemogucio koristenje mobitela...