Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jedna od rijetkih pozitivnih globalnih vijesti u zadnje vrijeme..respect!
Bravo za Maroko.. Da su ovi ostali pametniji ulagali bi u proizvodnju energije iz obnovljivih izvora a ne samo crpili naftu i lagodno živili.. Kod nas u BiH se plaća carina i PDV na solarne panele.. Pametnom dosta..
sto nece kad imaju tolike solarne kapacitete. da su i ostale zemlje afrike pametne da prave solarne elektrane postali bi svjetski lideri u prozivodnji solarne energije
Pametniji od Saudijaca koji se razbacuju na eksploataciji nafte. A eto Arapi i jedni i drugi. Ne treba zato generalizirati nikada.
pametni ljudi...
U bosni u zadnja 4 mjeseca otvorena 4 nova tzrna centra. Ukupan kapacitet masina za kafu u novootvorenim trzim iznosi 54. U sljedecih godinu dana se planira povecati kapacitet na 85. Po analizi baketa to bi bilo do 1000 kafa po satu. Bake istice da je to veliki korak za sve bosance i hercegovce posto ce se secer zlatnim kasikicama mjesati. Do 2020 Bake ima cilj da duplira "fatanje zjala" i "dangubljenje"
@DefloratorNo1 reci ako nemam pravo :)
@kradempoitaliji i sta sad i da ima? kakve veze ima tako nesto neinteresantno sa solarno elektranom. samo zaglupljeni ljudi, nadam se da ti nisi, se interesuju sa nekake turke i hrvate i neke ko fol korjene
PRIKAŽI ODGOVORE (1)