Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoće li biti struje da ih mogu upaliti?!
Ko će struju platit za to =P
Jakoove jadniče,ti se našao pametovati ovdje,ti znaš koje uspješan a ko nije.produži dalje
Jakove tvoj komentar je blago rečeno jadan,očtio se njih dvojica znaju,s obzirom na detalje oko posla,čovjek s pravom se pita, sad radiš sa kafom sad si u IT industriji,presmješno.Koliko vidim po prezimenu mladi gosp. je guzonjin sin tako da mi je jasno kako to ide.
Što će raja navalit.
aaaa, divi ovo, divi iskrivljene slike-aaaa, kako to, aaaa, hebo te jes vidio najnovije tehnologije(Riblje oko koje je postojalo jos prije 20 godina!!!!!!!!!) NE BRUKAJTE SE!!!!!!
Sto ne mogu ovih Anonimnih osoba.. Najbolji moguci nacin da covjek sa sebe skine osjecaj manje vrijednosti je jednostavno ovaj; pisati i blatiti covjeka anonimno preko ovih portala! To je vjerovatno jedan od mnogih kolega koji zavide ovom mladom covjeku.. Ridjokosi pasa moj niko tebi nije kriv sto nisi uspio neki uspjeh da ostvaris u zivotu ;) potrudi se malo angazuj se,mozda gdje i urodi ploda Ovo su fenomenalne stvari sto rade nasi mladi ljudi.Svaka cast za Panasonic! Nadam/o se da cete nas i dalje iznenadjivati sa ovako pozitivnim stvarima u nasem gradu,te da cemo imati prilike cesce gledati ovako pozitivne osobe u nasim centrima! Bravo
ljudi ne znam za vas, ali ja mrzim ove slike sto su \"zaokrugljene\", a za interier pogotovo je kriza..
JAdi majko kakvu hinjsku facu ima ovaj na zadnjoj slici... Hinja na kub!
Ovaj bezveznjak je bio jedno vrijeme direktor marketinga doncafe i naravno reklamna kampanja je bila odron strogi i nogirali ga brže bolje.E sad zamislite ,sad radite sa kafom a onda salto i stručnjak za it opremu.inače na ekonomskom fakultetu ga zvali zalizanko. Ko zna mozda zavrsi u Milkosu.
nek plate struju pa cemo onda pricat
VIDA JESILI TU ...VIDAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
hahah vidi ima kometara :D