Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nekad je Toshiba bila pojam za laptop, unistila ih jeftina konkurencija poput hp-a i acer-a. Imam 2 toshibina laptopa stara 5 i 7 god sa ssd-om mi ne treba nista bolje jos buducih 5 god
imam toshibu satelite zaboravio model, uzeo 2014, i7, ubacio SSD, radi ko zvijer na 8 GB rama, win 10, moze mi za neta i officea bit jos 10 godina
A procesor Celeron 1.1Ghz
Steta,prvo Sony Vaio a sad Toshiba.10 godina radi vec i jos bez ikakvih problema
Nekad su bili pravo dobri. Zadnjih 4-5 godina su prao smeće.
Iako su kod nas podcijenjeni, Toshiba je imala strašne laptope. Imam jedan star 7 godina, plaćen 1100KM, sad je nov u radnji 1300KM, a i dan danas piči Windows 10 bez problema, čak i lagani gaming. Šteta, ali se nadam da će Sharp nastaviti tu tradiciju dobrih laptopa.
Imam Thosibin laptop i nije nesto aman. HP je dosta bolji.
@Autoput5c HP kvalitetom ne može dodati vode niti jednom brandu laptopa osim acer-u. HP i acer su najlošiji laptopi. Kod nas je HP popularan jer je jeftin, ali su zato karina po kvaliteti, sreća je jer su zamjenski djelovi lako dostupni i jeftini.
@Autoput5c Dell Latitude je zakon, sve ostalo smece, i HP