Komentari (149)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bas je "djecacima" bila zanimljivo nakon detalja da je skinula hlače. ( if you know what i mean ) PS : Dont hate, malo sale nije na odmet..
Dječaci su joj pomogli da skine hlače. I otkad mi u Bosni govorimo 'hlače'?
, a ne fakat hlace, sa kojeg portala su ovo ctrl c - - ctrl v uradili, mozda je google translate zaglavio na hrvatskom il sta vec... Vatrena mala ;)
konkurentska reklama, samo cija..
Somerhalderjudas a ti si pizda pa stavljas nekakve zvijezdice. Aaa jel ovo na engleskom reci nekom da je picka i to bez zvijezdica!!!
Sta ima kulturni kako ti imal zime hahahaha cuvaj se filtera mogo bi upasti pa ces biti profiltriran hahahaha pun je grad takvih "kulturnih"!!!
Ko se imalo razumije u elektroniku zna da je ovako nesto nemoguce bez vanjskog uzroka ( voda, naprezanje baterije... ). Ovakve lazi su ok da cujes u Bosni seljak da ti kaze kad mu ispadne u solju on kaze telefon proplakao sam.
FUCK OF! somerhalderjudas.
Halo ba, kukate protiv onih pedera a gledaj ovdje komentara za djevojčicu od 14 godina...Dijete je, šta ste, pedofili?
sad fino tuzi doticnu kompaniju... i da zasto ne uzmi neku kintu dobru,ne mogu ti nista...
Vjerovatno Litijum iz baterije... Kad dodje u dodir sa zrakom "zapali" se xD
Dobar grah se daleko cuje!
Lijepa Nokia 3310.
Kako mala nije osijetila da je przi po GUZI!!!
SAMSUNG GALAXY V izlazi ove tekuce god 2014. I eventualna smrt za IPhone.
Joj jarane ti si glup ko noc..ako neko tvoj ima samsung neki koji je bolji od lg cookia ti mislis da je svijet izmislio..jbt isprobaj iPhone i onda nesto seri..tipicni bosanac golf 2 je zakon jer ne znas tj nisi probao bolje..ma uzivaj previse si napaljen na samsung..
Hahaha Samke ja imam SAMSUNG GALAXY NOTE koji je nov kostao 900KM. A sto se tice IPhone ne zelim imati opekotine naj veceg stupnja na uhu. Koliko kosta ne vrijedi precjenjena goreca igracka.
Jbt jesi li ti isao u skolu..?barem osnovnu..? Pa i mala djeca znaju da se rijecica "naj" uvijek pise sastavljeno.. A tek da pises o specifikacijama nekog telefona..hahaha
Iskrena sucut nedavno preminulom IPhoneu da mu Bog da sve ljepote SAMSUNGOVIH uredzaja onoga svijeta Amin.
Kako ugasiti IPhone kad se zapali. Izvadite cunu i popisate ga hahahaha...
Kako ce samo da kara SAMSUNG GALAXY "V" IPhone tuga golema.
Istorija SAMSUNGA i ove kante Applea je nemjerljiva Apple nije bio ni u mudima kad je ovaj gigant SAMSUNG razvaljivao svijetom zao mi je Applea place mi se tako su neuspjesni i zapaljivi hahahaha. Ko nosi IPhone nosi vatru u dzepu hahaha....
E stvarno se vidi da si neuki balavac i dalje nisi skontao kako odg na moj komentar..hahha tuga..a jos da se znas koristiti googleo pa malo provjeriti vidio bi da je apple najvrijednija kompanija na trzistu..600 mlrd.. Gdje je tu samsung..haj mozda nekad krene appleovim stopama..ali tesko nikad nece biti ni blizu appleu...