Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel\' zabranjeno i GLEDATI u njegovu kucu ? @dante 100% se slazem sa tobom, a ove budale sto te kritikuju mogu da se SLIKAJU.
bujrum uslikaj s ulice americku ambasadu u sarajevu svega ti. pa dodji da nam ispricas kako su prosla tvoja ljudska prava.
Nemojte tako ljudi, sto napadate \"dante\", pa covjek je upravu sto se tice Engleske i kamera za nadzor. Jos 94 ili 95 u Londonu je bilo postavljeno preko 20000 kamera za nadzor, ali nisu postavljene radi terorizma vec su na ulicama Londona imali velik broj pljacki slicno kao u Minhenu 80-ih godina. Izmedju ostalog ako je to radio google pa zna se radi cega radi za navigaciju a ne neki terorizam. Svima je drago kad vide slike na Google Earth. Moderne navigacije Vas na zapadu dovedu pred kucu i/ili zgradu, dok recimo ista navigacija kod nas ne prikazuje put vec se vozite livadom ili preko jezera.
Snimali mu ili ne snimali kuću isto mu je. Ko god dođe u to selo može vidjeti tu kuću. Još da zabrani paščadima da kruže oko kuće i pticama da slijeću na nju, možda bi tada bio zadovoljan...
Englezi su nacija s najviše kamera po stanovniku. Sami su dozvolili da njihova vlada nadgleda sve živo i u Londonu se više od kamera ne može opstati, svaki je ćošak pokriven, sve u strahu od terorista i neprikladnih društvenih elemenata. Sami su si izglasali te zakone, sami ih primijenili i sad kad dođe google-ovo auto da prođe kroz selo, najednom se prave ludi. I zašto ja nalazim vremena da to komentarišem? Zato što sam besposlen? Jok, nisam besposlen, već naprotiv, kad odem na news portal da nađem vijesti, umjesto da pročitam šta bitno, naletim samo na gomilu gluposti kao što su ove. I naravno da se osjećam iznerviranim što je neki engleski krmak, opsjednut sigurnosnim kamerama i svim mogućim fobijama od terorista, stranaca, i od čega već pate razmaženi englezi s viškom para, našao praviti glupe skandale, da bi to moglo da se objavljuje širom svijeta u novinama i na portalima, da bih ja morao na kraju da čitam to smeće ovdje na portalu umjesto nečega relevantnog.
to Jacobs nece da ga snime u kakvoj preverziji..sve je to bolesno ,pocevsi od googla pa nadalje
englezi su vehabije
dante ti ocam nisi normalan,imas simptome retardiranosti,vidi se da cjeli dan sjedis kuci za netom i gledas te jeb*ne slike...nisi normalan idi lijeci se j*bo te taj Jacobs u pakšu.
Ne k.njaj Dante oca ti, pricas gluposti, ne znas ni o cemu se radi, samo dzaba lupas. A i da je tako kako pricas, pa j..at taj zakon gdje se covjek ne bi mogao protiv njeg pobuniti, ako covjeku nije po volji da se njegova kuca snima i od tog business pravi, covjek ima na to pravo po nekoj moralnoj pravdi, jer tad bi takav zakon bio nepravedan. Ova mogucnost komentiranja je glupost, svaka budala ima pravo da lupa naokolo, bas bezveze.
dosta vise i velikog brata na svakom koraku... ne postoji ni jedan razlog zasto bi se morali navikavati na ovo
u kom li si ti krugu pakla
ti si lid!
Baš je taj Paul Jacobs pametan, to majka rađa jednom u hiljadu godina. Po svakom važećem zakonu, bilo u Britaniji ili bilo gdje drugo, sa ulice smije slikati ko šta hoće. Ulica je u pitanju i kad se prolazi kroz selo, svako ima zakonom zagarantovano pravo da slika kuće i da radi šta hoće s tim slikama. Tuđa privatnost je kad nekome upadneš na posjed bez dozvole pa praviš slike. Ali jadni Paul Jacobs se nažalost rodio bez mozga i pameti, šteta što ga Googleovo vozilo nije pregazilo kad je legao na ulicu, ovako ostade još jedan majmun da kvari gene čovječanstva...