Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mislim sta reci
mdesa gulgase
ma sta je ovo kakve su ovo gluposti sad da mogu napravio bi igru u kojoj imaju scene seksa da su bas izrazene jer je to anima world neznam kakve veze to ima ko se brine nek ne kupuje :D
sta ima da se brinu roditelji za svoju punoljetnu djecu. British Board of Film Classification je na Grand Theft Auto 4 stavio oznaku 18.
Evo ih, napadaju ponovo! Nek odu tamo gdje se prodaju igre, pa će vidjet da je nekih 70-80% igara sa Disney tematikom, barbi glupostima A nek su oni zapeli za GTA, koji mamlazi!
To vam je isto kao da napisete sve vise filmova sa nasiljem, ima ERSB sistem rejtinga igara i na svakoj kutiji pise za koji uzrast je namjenjena. Goliko ja znam GTA klasa igre ide sa +18 rejtingom.
Prosječna starost igrača prije dvije godine iznosila je 26 godina a oni brinu za djecu nek im ne kupuju igrice i problem rješen.
Upravo tako. Ne znam sta hoce, da im djeca budu deebili koji do ko zna koje godine nece znati sta je to sex...
Pa sta? Igre samo preslikavaju stvarni zivot, koji one nisu prouzrokolave sigurno, vec sami ljudi. Stvari treba rezati u korijenu, pocevsi od kucnog odgoja, a ne zbog nemoci da se stvar promijeni, istresati se na medij. Nekad su glavni krivci bili filmovi, pa muzika, pa stripovi, danas igre, sutra ko zna sta...a ljudi su najvece ratove i najveca zvjerstva vodili i radili hiljadama godina unazad, kad nije bilo ni knjiga a kamoli filma. Da nestanu sve igre sa planete ovog casa, opet bi nasilje ostalo, niti bi se kriminal smanjio, ni ubistva, ratovi itd.