Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za sto je Bosanac sposoban nego da kritikuje.Odes na Hrvatski portal gdje su njihovi napravili tesko njesra od igre ali ni jedan Hrvat nece napisati ni vrijedjati ljude koji su je pravili.Odes na Srbijanski portal ista stvar,dodjes kod Bosanca nije ni probao igru vec je developerima i uzu i siru familiju zaredao.Vi ne radite nista,odustajete u pokusaju,vrijedjate svakoga ko se usudi napraviti nesto.Zato cete vrlo brzo biti zemlja.propaliteta,klosara,heroja od 16 godina sto se bodu po ulicama,kratko bit cete jedno veiko nista.Hoce Bosanac Call of duty da neko napravi pa da ga moze krekovanog skinuti,pa onda popljuvati autora.Fuj ste od naroda.
nidje veze, Sem ima holding u americi i ne trebaju mu pare od levata koji lupaju nebuloze... na zapadu je razvijen koncept crowd funding.. procitajte malo.
racku autoru
Podrska za autora
\"Bosanske piramide\" su samo igrica :D
hoce li igra biti besplatna ?
@ha hu Jesi naivan. Sve se moze dok nisu isti racuni il su eventualno pod drugim imenom (jedno je privatni racun, a drugo racun fondacije ili clana uze i sire familije). Al meni netreba upustvo vec dr, Semu. Nemam ja racune u Americi.
Grimm cisto informativno: nemoguce je beckovati sam sebe. sto se tice projekta, ako te vec zanima, trebao bi malo citati i uciti kako napraviti uspjesan projekat. http://www.filmradar.com/indie_blog/item/10_tips_for_a_better_kickstarter_campaign/
@hu ha Odma racunaj da su dva najveca pledge-a Sem i Zeko. Nije bezze propo prvi pokusaj po sad draze umjesto 10k 2,5k :D
@Grimm 5 backers $207 pledged of $2,500 goal 26 days to go
U kakve se gluposti ljudi upustaju. Ev po 2. put se pojavljuju na kickstarteru. Lakse im je ovdje ljudima mazat oci neg vani. Nek traze finansiranje od kakve stranke sad su taman izbori :D
Svaka cast burazeru..ali iskreno, ovo je losa kopija zelde
da me neko ne shvati pogresno, ne blatim, vec ggledam na to iz ekonomskog aspekta. marketing je veoma bitan, prvi utisak je CUDO, a nesto banalno, kao sto je los jezik moze vrlo lako odbiti potencijalnu musteriju.
super ideja, drago mi je sto cemo napokon imati \"nasu\" igru, jedino sto mi se ne svidja je ovaj promotivni klip, tacnije los engleski na istom (a cini mi se i na samoj igrici). trebali su unajmiti nekoga za engleski, a ne bubat bezveze.
JAKIH M.U.D.A I IGRICE....