Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa piše na \"pametnim telefonima\" niko ne spominje klasične kompaktne igračke. Moja Nukija koja je symbian s60v3.2 nema u postavkama mogućnost isključivanja zvuka okidača, osim kad profil prebacim na Silent mode. Pa i kad sam imao Sony Ericsson k700i, pa ni on nije imao opciju da se isključi zvuk okidanja. Uostalom sada postoje aplikacije koje na displayu pokazuju ko fol neku igricu a klikanjem po displayu okidate fotke kamerom, nista se ne vidi, nista se ne cuje :)
Mene niko ne bi usliko ni kad bi mu platio tako da se ne brinem za svoju sigurnost.
@p.ip.o.. hah.hah. upr.avo tako.. isto kao da gle.das p.s.e kako se p.ar.e, iden.ticno..
Nakon odgledanih par japanskih po.r.nica shvatis kakvi su to bolesnici, mada iskren da budem otresem ga ko nana deke..
ima na kompaktima da se iskljuci zvuk, nikakva novost......
O cemu ovi pricaju, pa i oni najstariji mobiteli s kamerom su imali opciju da se iskljuci zvuk okidaca... znate li vi ista prevesti kako treba?!
postoji \"silent mode\"...