Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mozel se soccera na ovome???
ProcesUiranje je u pravosuđu, a procesiranje u informatici !!! Novinari SAX-a, niste pazili na satu.
bilo bi dobro call of dutya raspalit na ovom...:)
ti zaboravljaš da se u BiH koriste bosanski,srpski i hrvatsk jeziki...tako da ljudi mogu pisati kako god hoće...znam u Hrvatskoj izmišljaju stvarno glupe riječi poput \"zrakomlat\" za helikopter...i šta je toliko čudno u riječi \"umjetno\",zar nikad nisi čuo za umjetno jezero ;)
Vako ce i nas tarik sadovic digitrone uvezat i rec da je napravio sperkompjuter koji moze korjenovat
I na kraju opet bolji XBOX 360 :))
Prvo Prvo ti si vjerojatno zaboravio da je ovo \'rvatski sajt !? Ta polemika je davno bila aktuelna i svi koji su polemizirali su bili i \"banirani|\", ne!
nije 500 biliona nego 500 milijardi - ako niste znali, u američkom engleskom je bilion ono što je kod nas milijarda. a drugo, prestanite više jednom s tim kroatiziranjem. Tako lupate da vam se Hrvati smiju, jer ne znate ni svoj jezik dovoljno, a samo biste se nekome uvlačili. OTKAD se to kod nas govori \"umjetni\" za \"vještački\"? Pitajte samo raju oko sebe ili napravite anketu u vlastitoj porodici (što bi vi rekli, obitelji) - da li bi IKAD rekli \"umjetno disanje\" ili \"vještačko disanje\", \"umjetni zubi...\" itd. Mi smo se još prije 40 godina kao klinci zezali kad bi se neko tako folirao da govori kao \"purger\", pa smo govorili \"UMJETNIČKO\" - \"umjetničke trepavice\", \"umjetničko stopalo\" itd...
i na kraju pesa
E biće nam ko u terminatoru
Pa čovjek je upravu.Koji k. rađaju 15-toro djece pa se onda kasnije žale da nemaju šta jesti.Eeeee,sve je to politika,demografski rat,ali ima i Bangladeš 160 miliona pa oni svi zajedno ne vrijede ko 10 Amera.To isto se može i ovdje uporediti u odnosu na Srbe ili Hrvate.
de ucini nesto dobro za ovu drzavu i skoci kroz prozor
J . E BE M JA TEBI I MRTVO I ZIVO DA BOG DA TI SVI U PORODICI OBOLILI OD TESKE NEIZLJECIVE BOLESTI KRETENU JEDAN BUDI FACA PA OSTAVI MI ADRESU DA T I FACU KOMBINERKAMA RASKOMADAM SJEME TI SE ZATRALO
Haj ti negdje drugo postawljam ta pitanja i ohladi dječače ;)
ZASTO MI TO MORAMO GLEDATI NA FTV?? OCEMO CJELO ZIVOT GLEDATI BOSNJACKI SIROTINJU STO PROSI ZA KRUH DOK PRIJETI UNISTENJEM DRUGOM NARODU???? HELJP BAZZNIA
\"Porodica Huseinović iz Donje Dobošnice kod Lukavca ne traži ništa više izuzev da im se pomogne kako bi bar osigurali hranu za svoje troje djece\" KOJI KU:RA:C RADJAJU PETERO DJECE, JEL OVI BOSNJACI ZNAJU ZA KONDOME ALL:AH TE JE:B:O ?????
@ponosan sutas li dirt